Skip to content
Logotyp för VYTA
Hero mobil bild

Välkommen till

Hero logo

Öppettider

Måndag-Fredag06.30 - 18.00
Lördag09.30 - 13.00
SöndagStängt

Stängt

Kontakt

Gjutaregatan 1, 571 42 NÄSSJÖ

Telefon:0380 181 30

Om oss

Nyhems Färghus är din färghandlare i Nässjö och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Nässjö till nya tankar om färg, tapeter, gardiner och golv. Varmt välkommen till vår butik. Vi är en del av Vyta.

Vi fyller 70 år av Färgglädje!

2024 är ett särskilt år för oss på Nyhems Färghus!
Det är i år 70 år sedan Max Terplan grundade Nyhems färghus, och allt sedan starten 1954 har vi skapat färgglada minnen åt våra kunder.
Vi firar med ett pärlband av aktiviteter: vi ny-inviger vår butik efter en om- och tillbyggnad där vi kommer ha större plats för yrkeskläder, golvutställning samt en ny studio för gardiner och textilier.
Och så har vi laddat upp med massor av bra erbjudanden och roliga tävlingar för dig. Besök vår aktivitetssida för att läsa mer!

Skapa dina drömmar

Här inspireras du till nya spännande tankar om färg och form till ditt hem i Nässjö med omnejd. Släpp loss fantasin så hjälper vi dig vidare med val av kulörer, tapetmönster mm. Bilden är från Grosshandlarvillan i Nässjö som vi fick möjlighet att hjälpa till med, interiört från golv till tak.